Pannónia-ring 2022. 06. 20.

06.20-án tartották a Pannónia-ringen a Magyar Országos Gyorsasági motorverseny fordulóját.
Reggeli gépátvétel után ment a találgatás milyen gumi is lenne jó, hiszen 33 fokot mondtak, ami ugye nem egy gumi kímélő időjárás, mindemellett a versenyzőkre is komoly megmérettetés várt a meleg miatt. Az első szabadedzésen csak próbálgattuk a pályát, de így is sikerült a legjobb időkhöz közeli időt futni.
Azután az első időmérőn megfutottam az eddigi legjobb időmet, amit szerettem volna tovább javítani, ami sikerült is, és így 2.06.494-es idővel a 21. rajtkockát sikerült megszerezni.
A második időmérőn sajnos csak 3 kört tudtam menni, mert technikai probléma miatt ki kellett állnom ami miatt sajnos maradt a 21. pozíció.
Ebédidőben újra indítottuk a motort és új reménnyel vágtam neki a versenynek. A hőség miatt gyorsított rajt procedúra volt, így kevésbé vette igénybe a motorokat a meleg.
A rajt jól sikerült a 21. helyről a 17. helyet sikerült elfoglalnom, így bekerültem a mezőny ,,sűrűjébe’’. A következő 2 kör azzal telt, hogy az előttem lévőket igyekeztem megelőzni amikor a 4. kör elején a célegyenes végén egy előzést követően megint megadta magát a technika így sajnos ki kellett állnom és félbe kellett hagynom a versenyt.