Motorversenyzés

Gyerekkorom óta vonz a motorozás, az utcai motorozás „korlátjait” 2018-ban döntöttem le, amikoris elkezdtem a pályamotorozást. Egy 2008-as Kawasaki zx6-os utcai motorral kezdtem a versenyzést. Az idő múlásával, a motor fejlesztésével, az eredményeim javulásával az idén elértem azt, hogy egy igazi versenymotorra váltsak.

A Magyarországon fellelhető pályákon (Euroring, Hungaroring, Pannóniaring) és a külföldi pályákon (Szlovákiaring, Rijeka) koptattam motorom gumiját. Nagy álmom eljutni a spanyolországi versenypályákra, és egy igazi motor GP pályára.

Több magyar és külföldi versenysorozaton szoktam részt venni, ahol előkelő helyezéseket sikerült elérnem. Például a tavalyi évben Szlovakia-ringen egy kétórás Endurance versenyen 3. helyet nyertem, amire nagyon büszke vagyok. Egy magyar motoros legendával, VÉGH JÁNOSSAL versenyezhettem egy csapatban. Az idei évet pedig szinten egy 2 órás Endurance verseny 1. helyével indítottam. Célom, hogy minél több versenyen minél előkelőbb helyeket érjek el.

Versenyek