2024 04 15 Pannoniaring

Sziasztok!

Ismét elkezdődött a motoros szezon ,amit megint egy vállműtétet követően kezdek meg!Április 15-én a Pannoniaringen ültem először motorra.

Kicsit félve ,de bizakodóan érkeztem. Előző este a boxban egy közös GP futam nézéssel „nyitottuk meg a szezont!” 15-én kicsit borús reggelre ébredtünk de nem volt hideg és ahogy telt az idő úgy bújt elő a nap. Az első felmenetelt izgatottan kezdtem, mert nem tudtam hogy viseli a vállam ,a motoron is lett egy két változtatás és a pálya 1 es kanyarját is megcsinálták. Az aszfaltot kicserélték kicsit ki is szélesítették igy gyorsabb lett tehát elég sok volt az „ismeretlen!” Az első kanyarok után már jól ereztem magam, kicsit húzódott a vállam de az élmény feledtette a fájdalmat! Az első etapban volt egy kis technikai gond ,leállt egy henger amit a boxban rövid átnézés után  sikerült orvosolni igy tudtam tovább  motorozni. A délelőtti menetekben tökéletesen működött a motor és sikerült is futni egy 2:05:4 es kört ami ugyan elmaradt a legjobb időmtől de igy is elégedett voltam igy elsőre!! A délutáni első menetben teljesen váratlanul a 15 ös kanyarban  leállt a motor ,kigurultam a fűre ot megpróbáltam újra indítani és sikerült is! Ezek után ismét jól működött ami kicsit furcsa volt de igy tudtam folytatni a napot. délután feltámadt a szél igy kicsit nehezebbé vált a motorozás ,de igy is kellemesen telt a szezon nyitó pályanap!!

A nap végén kiderült hogy a délelőtt futott legjobb időm a 600 kategória  5. helyére volt elég. Mindent összevéve egy kellemes napot sikerült eltölteni!!! Már várom a következő motorozást , ami május 2-án lesz megint a Pannonia Ringen.